101. Special: Marnix aan het woord over 100 afleveringen Ecosofie

In aflevering 101 kijken we terug op een mijlpaal - 100 afleveringen Ecosofie. In deze special bevindt host Marnix Kluiters zich voor de verandering aan de andere kant van de microfoon.

Deel deze aflevering:

Marnix_Kluiters_portretten 3 square

Marnix wordt in deze aflevering geïnterviewd door aanstaand pensioenbestuurder Nikki Trip. Samen bespreken ze de opvallendste momenten uit de afgelopen 100 afleveringen, waaronder de aflevering die de meeste indruk op Marnix heeft gemaakt en de rol die evenementen zoals de Tweede Kamer verkiezingen en Corona hebben gespeeld. Maar ook bespreken ze wat de pianoleraar van Marnix te maken heeft met de podcast en kijken ze vooruit naar de toekomst van Ecosofie.

De gehele reis, van de start in 2018, tot het eindelijk durven delen van de eerste aflevering in 2019, tot aan 100 afleveringen in 2023 – je  hoort het allemaal in aflevering 101.

Nikki Trip (25) heeft een passie voor brede welvaart, hoger onderwijs, jongeren representatie en participatie, en (duurzame) pensioenen. Ze draagt bij aan deze zaken op verschillende manieren, variërend van deelnemen aan denktanks tot spreken en van freelance projectleider tot bestuurder. Nikki zet zich in voor het realiseren van een groene en eerlijke wereld en streeft ernaar dit doel te bereiken in alles wat ze doet.

Meer weten over Nikki? Ze was vorige week bij EenVandaag om te praten over jonge pensioenbestuuders.

Meer afleveringen

Duurzame ambitie

De transitie naar een duurzamere wereld gaat veel te traag als we die overlaten aan de politiek en het bedrijfsleven. 

Consumentenactivisme en onze politieke stem laten gelden zijn zeker belangrijk, maar er is meer nodig. Gelukkig kan iedereen het verschil maken.

Schrijf je in voor de Ecosofie nieuwsbrief en ontvang direct het eerste hoofdstuk gratis!