Bonus: De identiteit van Ecosofie met Dick Bogers van Kinekt

Deel deze aflevering:

Foto_Dick

Vijf jaar geleden richtte ik de Ecosofie podcast op. Wat begon als een ‘zolderkamer-project’ groeide uit naar een volwaardig bedrijf.

Twee jaar geleden werd het daarom tijd om de huisstijl van Ecosofie onder de loep te nemen. Dick Bogers van Kinekt heeft mij daarmee geholpen; we hebben samen gezocht naar de kernwaarden van mij en mijn bedrijf, waar staat Ecosofie voor?

Ons onderzoek functioneerde vervolgens als briefing voor een nieuw logo, kleurenpalet en lettertypes: de nieuwe visuele identiteit van Ecosofie. 

De volgende stap was een bijpassende website: ecosofie.net. Daar kun je tegenwoordig alles vinden over Ecosofie.

Deze week interviewde ik Dick; wij zijn al een tijd vrienden en hij heeft het identiteitstraject met mij doorlopen zonder compensatie. 

Deze belangeloze vriendendienst heeft voor mij een enorm verschil gemaakt in de groei van mijn bedrijf; in het interview bespreken we onder andere wat dat voor mij heeft betekend. 

Daarnaast geeft Dick een tipje van de sluier over zijn werkproces bij dergelijke projecten en spreken we over waarde van identiteitsvorming en digitale producten.

Bekijk hier wat Dick doet met zijn bedrijf Kinekt: kinekt.io

Meer afleveringen

Duurzame ambitie

De transitie naar een duurzamere wereld gaat veel te traag als we die overlaten aan de politiek en het bedrijfsleven. 

Consumentenactivisme en onze politieke stem laten gelden zijn zeker belangrijk, maar er is meer nodig. Gelukkig kan iedereen het verschil maken.

Schrijf je in voor de Ecosofie nieuwsbrief en ontvang direct het eerste hoofdstuk gratis!