Bonus: ‘Ik luister sneller dan jij leest’

Over de maker: Marnix Kluiters startte twee jaar geleden met de Ecosofie podcast. Daarin onderzoekt hij hoe economie ecologie en filosofie beter met elkaar in balans kunnen brengen. In 2014 kreeg Marnix te maken met een heftige oogaandoening waardoor hij blijvend zeer slechtziend werd. Onlangs vertelde hij in een interview in het Financieel Dagblad uitgebreid over de omgang met deze tegenslag.

Deel deze aflevering:

DSCF3946

Beschrijving

Over de maker: Marnix Kluiters startte twee jaar geleden met de Ecosofie podcast. Daarin onderzoekt hij hoe economie ecologie en filosofie beter met elkaar in balans kunnen brengen. In 2014 kreeg Marnix te maken met een heftige oogaandoening waardoor hij blijvend zeer slechtziend werd. Onlangs vertelde hij in een interview in het Financieel Dagblad uitgebreid over de omgang met deze tegenslag. Daarin kwamen onder andere het blind skiën en de totaal andere manier van werken aan de orde. Marnix werkt volledig auditief waarbij een computerstem de hele dag op hoge snelheid voorleest wat er op het scherm staat.
Het vele leeswerk dat verricht wordt ter voorbereidingen van de podcast is daardoor nog steeds erg goed te doen. Benieuwd hoe het auditief werken gaat? Luister naar het interview voorgelezen door ‘Claire’ de computerstem.

Meer afleveringen

Wij hebben je hulp nodig!

De Ecosofie podcast draait op jullie gulle donaties. 

Als je bij wilt dragen aan het succes van de podcast en het maken van een duurzame wereld, klik dan op onderstaande knop om een vaste donatie te doen per maand via Petjeaf.nl