97. Eigenwaarde, waarden en waardigheid als basis voor crisismanagement met Chi L. Chiu

Chi L. Chiu is eigenaar van Chivo, een kenniscentrum vitaliteit, (medische) fitness en leefstijl. Chi is een voormalig personal trainer en strength & conditioning coach. Hij staat vooral bekend om zijn grote zoektocht naar de betekenis van Vitaliteit.

Deel deze aflevering:

1675082050703

Chi L. Chiu, vitaliteitskundige, is voor de tweede keer te gast bij Ecosofie. In aflevering 78 vertelde hij dat de mens leeft om samen te werken, maar dat dit pas effectief kan zijn als er sprake is van rechtvaardigheid, vooral met betrekking tot biologische én psychologische basisbehoeften. Alleen dan is er sprake van waardigheid. Het was een interview dat een stevig theoretisch fundament bood, maar een vervolg vroeg voor een praktische vertaling. In deze podcast bespreken we hoe waardigheid een centrale rol kan spelen in effectief crisesmanagement aan de hand van 5 aanbevelingen.

Meer afleveringen

Wij hebben je hulp nodig!

De Ecosofie podcast draait op jullie gulle donaties. 

Als je bij wilt dragen aan het succes van de podcast en het maken van een duurzame wereld, klik dan op onderstaande knop om een vaste donatie te doen per maand via Petjeaf.nl